De toekomst van EMS-training

De toekomst van EMS-training

i-motion EMS is uniek en werkt met een echt multigroepsysteem dat in staat is om onafhankelijke training voor verschillende gebruikers tegelijkertijd uit te voeren.

DE  IntelligenteEMS-Software  herkalibreert de programma’s automatisch binnen een trainingsprotocol en is in staat om de intensiteit van de impuls in elke spiergroep zelf aan te passen.







SportSchoonheidMedisch centrum







Maximale winstgevendheid voor uw bedrijf

Maak uw investeringw Winstgevend in ongeveer drie maanden, het optimaliseren van uw tijd en het vermenigvuldigen van de inkomsten van uw centrum.

Je hebt geen grote ruimte nodig om te trainen met I-motion. Slechts 3 vierkante meter is voldoende om elke oefening uit te voeren.

Onze gespecialiseerde instructeurs zullen u de nodige training geven om het meeste uit onze apparatuur en zaak te halen.

Zakelijke kansen

EMS-systemen zijn de toekomst van veel fitness- en wellness afdelingren die het aanbieden van opmerkelijke veranderingen die zijn aangepast aan de levensstijl en de routines van mensen die resultaten willen met een minimale tijdsinvestering als doel hebben.
We lichten 3 belangrijke zakelijke kansen toe die kunnen worden verbeterd met onze apparatuur:

Estetico azul

Stijlvol

Meer en meer gebruikers wenden zich tot fitnessvesten als een afslank- en anticellulitisbehandeling. De resultaten en effectiviteit hiervan zijn bewezen als ze worden aangevuld met een goed dieet. Sus resultados y eficacia están comprobados cuando se complementan con una buena alimentación.

Musculo azul

Sport

Het is een ideale training in de fitnesswereld, als je de resultaten van elke sport of lichamelijke activiteit vermenigvuldigd. Dit kan worden toegepast bij revalidatie, voorbereiding en de ontwikkeling van kracht en uithoudingsvermogen. Puede aplicarse en rehabilitación, acondicionamiento y desarrollo de la fuerza y de la resistencia.

Circulacion azul

Gezondheid

Het activeert alle soorten bindweefselvezels, verbetert de bloedcirculatie, vermindert pijn veroorzaakt door een slechte houding, verhoogt de longcapaciteit en oxygeneert spieren en bloed waardoor we beter presteren.

Vraag nu uw demo aan

Wat bieden wij aan voor uw bedrijf?

Onderscheid u van uw concurrentie met een nieuwe manier van trainen

Voordelen van het kiezen van i-motion

De enige apparatuur op de markt die een comfortabel en aangenaam gevoel produceert door de spieren intens en diep te laten werken:

Recurso 1

Software EMS Intelligent

Het herkalibreert de programma's automatisch binnen een trainingsprotocol en is in staat de intensiteit van de impuls in elke spiergroep op intelligente wijze zelf aan te passen.

Recurso 5

Technische ondersteuning

Onze technische dienst staat 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking. Via ons online remote support systeem hebben we toegang tot uw tablet om elk probleem op te lossen.

Recurso 6

Multigroep

Met ons multi-group systeem kunt u onafhankelijke trainingen uitvoeren aan 10 verschillende gebruikers tegelijkertijd.

Musculo azul

Actief herstel

Een snellere en veiligere manier om uw stofwisseling in de herstelfase te laten werken, zonder dat u spiergroepen beschadigt.

control sesiones azul

Sessiecontrole

Het laat u weten hoeveel sessies uw klanten hebben gecontracteerd en hoeveel sessies elke gebruiker op een bepaald moment nog heeft.

inalamabrico azul

Draadloze

Train waar en wanneer u maar wilt met onze draadloze Slimotion.

impulsos azul

Opeenvolgende pulsen

Pioniers in de markt met dit systeem dat een opeenvolging van impulsen ontwikkelt op een precieze manier in elke spiergroep.

i-cloud azul

i-motion Cloud

Met deze tool bespaart u alle training van elk van uw klanten in de cloud en vermijdt u mogelijke incidenten.

Recurso 6

5 jaar garantie

We zijn zo overtuigd van onze technologie, dat we voor de aankoop van een i-motion apparaat een garantie van 5 jaar bieden.

Onderscheid u van uw concurrentie
met een nieuwe manier van trainen

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
Hola!
Elige tu agente.